Gică Hagi (55 de ani) a venit ”foc și pară” la interviul de după meciul dintre Sepsi și Viitorul, încheiat la egalitate, 3-3.

”Felicitări, Sepsi, bravo lor, au făcut un meci fantastic. De asta am venit aici, să-i felicit. De partea cealaltă, am lăsat mult de dorit, nu-mi explic ce s-a întâmplat cu noi în repriza a doua”, și-a început ”Regele” discursul.

Starea lui a fost îmbunătățită de reporterița care l-a intervievat. Aceasta i-a amintit că azi se împlinesc 30 de ani de la transferul său la Real Madrid și l-a întrebat cum se simte referitor la acest subiect.

”Hai, că m-ați făcut să-mi treacă supărarea. Sunt mândru că am jucat acolo. A fost o onoare pentru mine să vină președintele Realului să mă vadă, să mă ia…

Citeste si...  Gică Hagi ţinteşte sus. Işi vrea echipa în Europa League

A fost o onoare să merg acolo, să învăț. Datorită lor sunt mai bun. Dar am văzut cât m-a respectat echipa mea pentru asta, în repriza a doua”, a spus Hagi.

Gică Hagi: ”El e marea pierdere pentru noi!”

”Regele” a comentat și plecarea lui Cristian Ganea. Acesta se va întoarce la Athletic Bilbao, odată ce îi expiră împrumutul în România.

”A alergat cel mai mult azi. L-am felicitat, el și-a dorit cel mai mult. Nu știu dacă va juca la Bilbao, nu pot să prevăd viitorul”, a zis Gică Hagi, care crede că toate echipele din play-out se bat la retrogradare.

”Urmează meciuri în care trebuie să arătăm că suntem buni”, a încheiat antrenorul Viitorului.

Rezumat Sepsi – Viitorul 3-3