Cristiano Ronaldo (34 de ani) a plâns recent, în cadrul unui interviu realizat de Piers Morgan, pentru „Good Morning Britain”. Jurnalistul englez a dezvăluit că a luat cina cu portughezul, imediat după interviu.

Acesta a recunoscut că unul dintre subiecte a fost rivalitatea portughezului cu Lionel Messi, şi a relatat ce crede jucătorul lui Juventus despre aceasta.

„În legătură cu rivalitatea cu Messi, el mi-a spus că simte că ambii sunt jucători mai buni datorită celuilalt. Crede că fiecare dintre cei doi a îmbunătăţit jocul celuilalt, şi că nu ar fi ajuns atât de buni dacă nu se aflau într-o competiţie”, a mai spus jurnalistul.

Piers Morgan a explicat de ce a plâns Cristiano Ronaldo
Portughezul a izbucnit în lacrimi deoarece a vizionat un videoclip în care este lăudat de tatăl său, decedat, iar jurnalistul a dat mai multe detalii.

Citeste si...  Exodul cadrelor medicale, un fenomen în remisiune?

„Am găsit acest videoclip, în care părintele lui Cristiano este foarte mândru de fiul său şi asta l-a devastat total. Nu a văzut niciodată clipul şi a auzit pentru prima dată cum vorbea tatăl său în acel mod despre el.

Era mai tot timpul beat, din păcate, se întorsese din război şi era foarte afectat de acea experienţă. A fost un moment foarte puternic, emoţionant”, a explicat Morgan.