Victor Ponta a anunţat că majoritatea parlamentarilor Pro România va vota moțiunea de cenzură depusă de PSD și susținută de UDMR.

„Astăzi, fiecare parlamentar Pro România, în urma discuţiei, va vota aşa cum crede că e mai bine şi, probabil, cei mai mulţi vor vota pentru moţiune. Eu votez pentru moţiunea de cenzură, pentru că vreau ca acest Guvern, după trei luni de dezastru, să nu mai poată să dea alte ordonanţe de urgenţă”, a declarat Victor Ponta.

Liderul Pro România spune că lucrul cel mai grav este ce s-a întâmplat aseară.

„25 de ordonanţe de urgenţă. Aşa, noaptea ca hoţii, în 25 de domenii importante. Cel mai grav este faptul că au dat ordonanţa prin care, practic, accesul la sănătate în România va rămâne doar pentru cei bogaţi şi pentru cei care îşi permit. E foarte clar, din disperarea cu care au dat aseară ordonanţa, că au nişte datorii financiare la diverse firme private şi un Guvern care lucrează pentru interese private trebuie să plece cât mai repede”, a spus Victor Ponta.

Citeste si...  Ponta: "Mai stăm 50 de ani la guvernare"

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a susținut marţi că există suficiente voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, anunțând că urmează să aibă întâlniri și cu liderul Pro România, Victor Ponta.