O femeie fostă mare sportiva la 36 de ani a facut o declaratia ca este virgină să vedeti ce a pătit aceasta la un an de la acea declaratie este incredibil.

Lori Susan Jones, fosta campioana olimpica, a recunoscut public anul trecut, la varsta de 36 de ani ca inca este virgină, potrivit Daily Mail. Fiind credincioasa, aceasta a vrut sa isi inceapa viata sexuala doar in momentul in care se va casatori.

„Imi plac o multime de oameni, dar pur si simplu nu merge. nu stiu de ce Dumnezeu nu m-a binecuvantat cu un sot”, spunea aceasta la inceputul anului trecut. Acum, la aproape un an de la acele declaratii, aceasta regreta declartiile facute si spune ca sinceritatea de care a dat dovada a impiedicat-o sa isi gaseasca iubirea.

Citeste si...  O nouă Academie de Tenis, în complexul "Lia Manoliu"

„Aceea a fost o greseala. A distrus toate intalnirile avute dupa aceea, ca si cum nici macar nu as fi avut o sansa. Inainte macar aveam o sansa, acum deloc. Pentru alte virgine, le dau un sfat. Este mai greu decat sa te antrenezi pentru Jocurile Olimpice, decat sa termini o facultate, a fost sa raman virgina inainte de casatorie”, a spus aceasta pentru Daily Mail.