Vedeți ce mesaj a trimis premierul româniei candidaților la locale. Întâlnirile electorale în timpul campaniei pentru alegerile locale se vor desfășura cu maxim 100 de persoane în spații deschise și maxim 50 în spații închise, în ambele cazuri masca fiind obligatorie, a declarat, joi, înaintea ședinței de Guvern, premierul Ludovic Orban.

Vedeți ce mesaj premierului ludovic Orban cătere toți candidați la alegerile locale. „Este clar că vom impune obligația candidaților și a echipelor de susținători de a purta mască în timpul activității electorale chiar și în aer liber în acțiunile de campanie în locuri publice, campania directă din casă în casă. De asemenea va trebui să luăm decizii legate de evenimentele electorale, care vor fi limitate la un număr de maxim 50 de persoane în spații închise și la un număr de maxim 100 de persoane în spații deschise.

Evident, la toate evenimentele electorale participanții la evenimente trebuie să respecte regulile similare regulilor de la evenimentele de tip cultural, adică să păstreze distanța, să poartă mască, să se dezinfecteze”, a spus Orban.

Acesta a mai declarat că se va impune dezinfecția mâinilor pentru toți susținătorii candidaților care distribuie materiale de campanie, astfel încât să nu există risc de transmitere a virusului prin oferirea materialelor de campanie.

„Regula ar trebui să fie ca materialele să fie cu autoservire sau să fie distribuite prin Poștă sau în țiplă, dar în cazul în care materialele se distribuie din mână există obligația dezinfecției mâinilor pentru fiecare candidat”, a mai spus premierul.Citeste si...
Ludovic Orban, preşedintele PNL, i-a scris lui Savonea să sesizeze CCR în cazul Tăriceanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.