Un cuplu din SUA a plătit 50.000 de dolari ca să cloneze câinele familiei, după ce animalul a murit, potrivit 10news.com.

Cuplu din Statele Unite David și Alicia Tschirhart nu erau pregătiți să renunțe la Marley când animalul a murit, în condițiile în care animalul le-a salvat viața. Așa că au apelat la o firmă care clonează animale de companie. Tehnologia folosită este aceeași prin care afost clonată celebra oaie Dolly, în 1997.

Așa a luat naștere Ziggy, un labrador care arată identic cu Marley, câinele pe care l-au iubit timp de 12 ani.

„Au aceeași personalitate, se joacă în același mod și le pac aceleași jucării”, a spus Alicia Tschirhart.

Compania la care a apelat familia Tschirhart cere 50.000 de dolari pentru clonarea unui câine și 35.000 de dolari în cazul unei pisici, iar lista de așteptare este de aproximativ un an de zile.

Citeste si...  Şoc! S-a găsit principala cauză a obezităţii

Prețul plătit a meritat pe deplin, spun cei doi soți, în condițiile în care Marley le-a salvat viața în urmă cu 6 ani.

„Se întâmpla în 2014, când Marley avea 12 ani, iar Alicia era gravidă în 4 luni. Brusc, l-am văzut pe Marley cum sare în fața mea și începe să scormonească în pământ în locul în care Alicia voia să pună mâna”, a povestit David.

Femeiea voia să ridice un băț, fără să observe însă că lângă el se afla un șarpe cu clopoței, pe care Marley l-a gonit înainte să îi atace pe stăpânii săi.

Sursa: 10news.com
caine, clonat, sua,