Un copil de cinci ani și-a găsit mama moartă în casă, în timpul carantinei, acum o lună, în Marea Britanie. Fratele femeii a găsit abia acum puterea să vorbească despre drama care-i macină familia, după ce un alt frate și-a pus capăt zilelor.

Katie Simms, în vârstă de 32 de ani, a fost descoperită fără suflare de fiul ei un copil de 5 ani Archie, în sufrageria casei lor din Kettering, Northants, luna trecută.
Potrivit poliției, nu este o moarte suspectă, arată publicația The Sun.

Deși nu a spus explicit că s-a sinucis, Fratele lui Katie, David, a declarat că ea „se lupta să supraviețuiască” de câțiva ani, după ce fratele lor mai mare, Barry Gunn, și-a luat viața în 2015.

Barry avea 40 de ani când s-s sinucis, și suferea de sindrom post-traumatic după un stagiu în Sierra Leone, cu Regimentul Anglican Regal, arată sursa citată.

„Sora mea era foarte încăpățânată, dar totuși era o persoană deschisă, îi plăcea să iasă în oraș. De la moartea fratelui nostru, s-a închis în sine și a manifestat un fel de fobie de a ieși din casă. Criza COVID a dat-o peste cap” a spus fratele ei, David.

Mai mult, el crede că femeia a fost afectată și de faptul că nu putea ieși din casă ca să o viziteze pe mama lor, pentru că avea dificultăți de respirație.

„Tatăl meu a fost diagnosticat cu cancer intestinal, acum are o tumoare, așa că nu poate călători. Această carantină ne-a izolat practic pe toți” a mai spus el.

Femeia a fost foarte afectată de moartea fratelui, spune David, mai ales că acesta a supraviețuit câteva luni, legat la aparate, după ce a înghițit un pumn de medicamente ca să se sinucidă.

David a lansat acum o chetă publică pe platforma GoFundMe pentru a coperi costurile înmormântării și a înființat un cont pe numele nepotului său, Archie.

Bărbatul este devastat de la moartea surorii sale. „Cred că am eșuat în încercarea de a o ajuta” a mai spus el.

Citeste si...
Zeci de cadre medicale, din Suceava, infectate cu noul coronavirus