Într-o lume in care avem din ce in ce mai putin timp pentru noi din cauza alergaturii profesionale, sexul a devenit una dintre cele mai bune metode de a elimina stresul. Din pacate, nu prea mai ramane timp mult nici pentru sex, asa ca, in momentele cand se intampla sa ne sincronizam cu partenerul, relatiile intime trebuie sa fie intense si pasionale.

Doar asa vom recupera timpul pierdut si ne vom bucura din plin de beneficiile psihice si fizice ale sexului. Pentru atingerea acestor obiective trebuie sa facem tot ce depinde de noi pentru a prelungi actul sexual cat mai mult. Prima regula inainte de a ajunge in pat este ca, la fel ca la razboi, in arta amorului nu exista reguli. Asadar, fara nicio inhibitie si fara bariere mentale care ne pot cenzura trairile.

Atitudinea trebuie sa fie pozitiva si incarcata cu energie pozitiva. Facem sex, ne iubim si traim dragostea carnala, nu mergem la munca, asta este ideea ce trebuie respectata.
Ajuta foarte mult daca inainte de a ajunge in pat petrecem putin timp in fata unui pahar cu vin rosu sau roze. Nu trebuie sa bem tot, ci doar suficient cat sa simtim ca ne relaxeaza si trupul, si creierul, intrucat este dovedit: creierul este cel mai important organ sexual. Stiti vorba aceea: cucereste-mi creierul daca imi vrei trupul.
Mirosul este foarte important si induce o stare speciala in timpul sexului, asa ca poti pune cateva lumanari aromate in jurul patului. De asemenea, atat tu, cat si el, puteti folosi putin parfum cu efecte afrodiziace pentru a agita si mai mult dorinta dintre voi. Daca tot am ajuns aici, nu strica sa puneti si muzica de relaxare, data la un volum de abia sesizabil.
Odata ajunsi in pat, nu va grabiti sub nicio forma, mai ales la inceput.

Citeste si...
Un hoț a fost prins când s-a dus să încaseze câștigul, la pariuri sportive, cu biletul aflat în portofelul furat

Sarutati-va incet, sorbiti-va din priviri, atingeti-va cat mai tandru, soptiti-va cuvinte de dragoste, dar usor. Este timp suficient si pentru pasiunea exploziva dupa ce va incingeti cat mai bine. Nu este cazul sa aveti nicio asteptare de la partener. Luati lucrurile asa cum sunt, intrucat placerea este mai mare mare cand te lasi surprins.