Poate pentru noi rosul e doar o culoare, dar pentru barbati, o femeie imbracata in rosu este cea mai sexy. Iata trei moduri subtile de a-l excita.

Poarta rosu
Cercetarile de pana acum au dovedit ca rosul este cea mai sexy culoare pentru barbati, iar acum un nou studiu al Universitatii Rochester dezvaluie de ce. Se pare ca voluntarii de sex masculin ai studiului au fost de parere ca o femeie care poarta rosu este… mai dispusa sa faca sex.

Lasa-ti umerii la vedere

In viziunea barbatilor, umerii sunt la fel de sugestivi ca si sanii. O singura privire si deja gandul le zboara la “perechea” ta mult ravnita. Explicatia are legatura cu forma rotunjita a umerilor – le reaminteste instant de sani, plus ca se afla destul de aproape de zona pieptului.

Citeste si...  Un bărbat, incearcă să intre în casă pe balcon, si a căzut de la etajul 3

Poarta tocuri
Nu e vorba neaparat de un fetis – zona creierului sau care comunica cu zona intima se afla foarte aproape de cea care are legatura cu talpile. De aici rezulta ca aceste doua zone impartasesc o legatura intima, de aceea tocurile par atat de atragatoare barbatilor.

Si mai exista, desigur, aspectul estetic: tocurile alungesc si subtiaza piciorul, astfel incat intregul corp arata mai senzual si mai feminin. O femeie pe tocuri transmite incredere in ea insasi si in senzualitatea ei, iar aceasta atitudine este irezistibila in ochii barbatilor.