Tom Jones a mărturisit că s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. În vârstă de 80 de ani, artistul galez se numără printre printre persoanele vaccinate cu prioritate în Marea Britanie.

Tom Jones a făcut vaccinul anti-COVID-19. Celebrul artist a mărturisit că a fost imunizat împotriva noului coronavirus, în timpul unei emisiuni difuzate de BBC de Anul Nou 2021.

„Mi-am făcut vaccinul deja (vaccinul anti-COVID-19, n.red). Acesta e un avantaj la vârsta de 80 de ani, ești primul la rând pentru un vaccin. A fost bine, a fost ca şi când aş fi primit un vaccin antigripal”, a spus Tom Jones.

„Nu a fost unul de pe piața neagră. A fost cel real”, a precizat Tom Jonesț

Campania de imunizare a început în Marea Britanie pe 8 decembrie 2020. Regatul Unit a aprobat două vaccinuri: Pfizer/ BioNTech (pe 2 decembrie) si Oxford – AstraZeneca (pe 30 decembrie).

Tom Jones a făcut vaccinul anti-COVID-19. Marea Britanie, afectată de al treilea val al epidemiei de coronavirus
Marea Britanie a raportat în ultimele 24 de ore nu mai puţin de 613 decese asociate Covid-19 şi 53.285 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, potrivit datelor publicate vineri.

Confruntat cu peste 50.000 de noi cazuri de infecţie cu COVID-19 înregistrate în ultimele patru zile, sistemul sanitar din Marea Britanie este supus presiunii din cauza creşterii numărului de pacienţi şi a lipsei de paturi suplimentare pentru bolnavii în stare gravă.

În total, Marea Britanie a înregistrat peste 2,5 milioane de cazuri şi 74.125 de decese asociate. Regatul Unit este a doua ţară europeană cel mai afectată de pandemia generată de noul coronavirus (COVID-19).

Citeste si...
Naomi Campbell a uimit cu niște poze făcute într-un avion