Fiul miliardarului Ion Țiriac, a divorța de Ileana Lazariuc. De fapt, cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar abia acum au decis să facă acest lucru public printr-un mesaj pe Instagram.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în mesajul noului burlac.

Citeste si...  Horror! Tenul Elenei de la Mandinga este un dezastru!

Alexandru Țiriac s-a căsătorit cu Ileana Lazariuc în martie 2009, la Monte Carlo. Aceștia au doi copii. Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Nicholas Noah, de 10 ani.