Preocupat in a gasi explicatii publice pentru prostia pe care o face cu „reorganizarea” ANAF, la solicitarea UDMR, Teodorovici a afirmat ca vama va trebui sa revină în subordinea directa a MFP „asa cum a fost înainte de 2013”. Si ca, „la dorinta unei persoane”, a fost preluata de ANAF.”Astazi, doar o mica mostra de habarnism orlandian.

Cei care mai inghit pe nemestecate elucubratiile lui Teodorovici habarnistului trebuie sa stie ca vama a fost preluata de catre ANAF, în preajma integrarii in Uniunea Europeana. Cred ca pe la sfarsitul anului 2006!!! Este adevarat insa ca „o persoana” si-a dorit acest lucru: fostul presedinte ANAF, dl Daniel Chitoiu!!

Numai ca „dorinta” acestuia era si a ramas deplin justificata. In cvasitotalitatea statelor membre UE, vama este parte a activitatii de administrare fiscala!

Citeste si...  Greu PSD, PALMĂ pentru Iohannis după Summitul celor Trei Mări: Evenimentul nu a fost organizat pe datorie

Cand iti iei informatiile de la alti habarnisti care te inconjoara, fara a pune mana pe carte, devii ridicol.

P.S. Despre costurile enorme si consecintele „reorganizarii” ANAF vom discuta la momentul potrivit. Eu chiar sper ca Romania nu este condusa astazi numai de oameni iresponsabili”, a scris pe contul personal de Facebook fostul șef ANAF, Gelu Diaconu.