O femeie tânară din Nebraska, SUA, care a fost dată dispărută după ce s-a întâlnit cu o persoană cunoscută pe Tinder, a fost găsită tăiată în 14 bucăți.

O femeie tânară din Nebraska, SUA, 24 de ani, a fost găsită moartă la o lună după ce a fost dată dispărută. Trupul ei dezmembrat a fost pus în saci de gunoi, care au fost aruncați apoi pe un câmp. Crima teribilă s-a petrecut la finele anului 2017, iar acum au început audierile pentru procesul în care Aubrey Trail, de 52 de ani, și iubita lui Bailey Boswell, 25 de ani, sunt acuzați de moartea ei, relatează Unilad.

Din anchetă a rezultat că Sydney a cunoscut-o pe Boswell pe Tinder, iar în noiembrie 2017 au avut o primă întâlnire, ocazie cu care au stabilit să se mai vadă încă o dată, într-o seară.

Citeste si...  Cel puţin 39 de criminali UMBLĂ LIBERI printre noi. Cel mai vechi dosar cu AUTOR NECUNOSCUT din Bucureşti e din 1979

În seara de 15 noiembrie, Sydney a postat pe o rețea socială un selfie, alături de mesajul: „Pregătită pentru întâlnire”. Tânăra a fost dată dispărută de mama ei, a doua zi, după ce a fost anunțată că nu a ajuns la serviciu.

Procurorii susțin că Boswell și iubitul ei au plănuit să o răpească și apoi să o ucidă pe Sydney, în timp ce avocatul celor doi afirmă că tânăra de 24 de ani a fost de acord cu o partidă de amor violent, care „s-a încheiat prost”.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi riscă pedeapsa capitală. Procesul va începe, cel mai probabil, în octombrie.