Ivana Smit, un model de 18 ani din Olanda, și-a găsit sfârșitul în Malaysia, după ce participat la o petrecere de swingeri. A căzut goală puşcă de la etajul 20.

Tragedia s-a produs într-o hotel de lux. Modelul ar fi mers la o petrecere dezmăţată la care au participat mai mulţi oameni bogaţi. Aici s-ar fi consumat droguri şi s-ar fi făcut schimb de parteneri sexuali, scrie Fanatik.ro. 

Tânăra, care lucra de câțiva ani ca model, a fost găsită la nivelul 6 al hotelului, din apartamentul unde locuieşte un cuplu de milionari, care se ocupă cu vânzarea de crypto monede.

Tatăl victimei nu poate să înțeleagă de ce fiica sa a fost găsită dezbrăcată. Nu crede ca a fost un simplu accident şi cere o anchetă amănunţită a autorităţilor, mai ales după ce martorii i-au spus că au fost auzite voci ridicate ale unor oameni care s-ar fi certat. Rudele fetei spun că poliţia vrea să muşamalizeze totul.

Citeste si...
Iohannis poate fi invins în turul II? Iată ce îi lipsește campaniei prezidentiale

În aceste zile va fi demarată o anchetă cu privire la cauzele suspecte ale decesului, presiunea din media fiind una foarte ridicată, mai ales că Ivana era o adevărată vedetă locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.