Darren Cahill este invitatul special al Sports Festival 2019. Fostul antrenor al Simonei Halep a sosit alături de fostul lider WTA la Cluj, acolo unde va avea loc evenimentul de sâmbătă, transmis în direct de Digi Sport 1.

Australianul Darren Cahill n-a mai antrenat pe nimeni după despărţirea de Halep, de la finalul anului trecut, şi susţine că românca e prima opţiune pentru el în cazul în care va dori din nou să antreneze.

„Am pauză un an ca să stau cu familia, iar la finalul anului mă voi decide dacă revin în antrenorat. Dacă voi lua aceasta hotărâre, Simona va fi prima pe care o voi suna. Aş lucra alături de Daniel Dobre (n.r. actualul antrenor al Simonei Halep), nu singur”, a declarat Darren Cahill.

Citeste si...  Simona Halep, debut greu la Rogers Cup. Iată ce scrie presa internaţională

Seturi scurte la simplu la Sports Festival 2019
Simona Halep, Daniela Hantuchova, Marius Copil și Fabio Fognini promit să facă spectacol în cele trei meciuri demonstrative programate la Cluj. Partidele de simplu se vor disputa după sistemul „cel mai bun din trei seturi”, cu seturi scurte, până la 4, şi tie-break la 3-3. Meciul de mixt va fi tot de maximum trei seturi, cu seturi normale însă.