Sora Deliei Matache, Oana, se pregătește să devină mămică pentru prima oară chiar în această seară. Vestea a fost dată de artistă.

Oana Matache, sora mai mică a binecunoscutei cântărețe Delia Matache, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în luna mai a acestui an.

La nuntă, Oana Matache era deja însărcinată.

Acum, Delia a dat vestea cea mare despre sora sa. Potrivit anunțului făcut de delia pe contul de Facebook al surorii ei, Oana Matache urmează să nască miercuri seară, 20 decembrie. Ea va aduce pe lume o fetiță.

„Delia pe recepție;)) i-am preluat contu’ Oanei.

PS: Să ne țineți pumnii, se pare că în seara asta naștem! #oana ??? Eee fetițăăăă! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #emotiimari”, este mesajul postat de Delia pe constul surorii ei de pe rețeaua de socializare.

Delia este prinsă în aceste zile între două mari evenimente din viața ei, unul legat de familia sa, nașterea surorii sale, celălat legat de profesia sa, artista fiind extrem de ocupată și cu finala show-ului de televiziune X Factor, de la Antena 1, unde este jurat. Cântăreața va fi nevoită să se împartă astfel între cele două mari evenimente din viața sa care au loc în aceste zile.

Citeste si...  Surorile sexy din showbiz-ul românesc!

În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri. Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla’s Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă înmarea finală.