O tânără care suferea de o anxietate severă a murit de infarct după ce mama ei i-a trimis, din greșeală, un mesaj greșit pe Facebook.

Mai exact, femeia i-a trimis, într-un mesaj pe Facebook, sute de emoticoane care exprimă supărarea, în loc să le trimită pe cele cu zâmbet, așa cum intenționa de fapt, relatează Metro.

Shabina Miah, 33 de ani, din Marea Britanie, a postat un video făcut în timpul unei ieșiri în oraș. Mama ei a vrut să arate că se bucură pentru ea, însă tableta i-a jucat o festă și a trimis emoticonul greșit. Când a văzut mesajul de la mama ei, Shabina a blocat-o pe Facebook și a refuzat să mai vorbească cu ea.

Citeste si...  Mesajele grupurilor de extrema dreapta, de pe Facebook, vor fi șterse

Angela s-a dus acasă la fiica ei să-i explice ce s-a întâmplat, dar s-a ajuns la ceartă. A doua zi, Angela s-a întors la locuința fiicei sale și a găsit-o moartă, în pat. Testele au arătat că tânăra suferise un infarct. De asemenea, la analize s-au descoperit urme de cocaină.

Shabina suferea de depresie de câțiva ani, dar afecțiunea s-a accentuat după ce s-a despărțit de iubitul ei, în urmă cu un an.