Un mire musulaman a divorţat la doar 15 minute după ce s-a căsătorit, pentru că bărbatul s-a simţit “jignit” de cererile financiare ale viitorului socru, pentru a îi oferi mâna fiicei sale.

un bărbat a divorțat de soția sa la 15 minute după căsătorie :

Bărbatul a convenit cu viitorul său socru să îi plătească o sumă de peste 22 de mii de euro pentru nunta care urma să aibă loc în Dubai, dar tatăl miresei a devenit insistent și i-a cerut suma integrală.

Membrii familiei şi prietenii cuplului au fost martori în faţa unui judecător al legii Sharia, atunci când cei doi au semnat actele, conform Daily Mail

Citeste si...  Călin Nistor interimar DNA spune ce măsuri s-au luat după plecarea lui Kovesi

Mirele i-a oferit peste 10.000 de euro, la faţa locului, viitorului lui socru, aşa cum stabiliseră cei doi în prealabil. Restul sumei urma să îi fie înmânantă bărbatului, după petrecere. Totuşi, tatăl miresei i-a cerut banii, deşi mirele nu îi avea la el.

Mirele s-a simţit “umilit” de cererile bărbatului şi a anulat căsătoria. “El i-a spus bărbatului că nu vrea să o ia de nevastă pe fiica sa şi a divorţat în mai puţin de 15 minute”, a declarat un avocat.