Situaţie incredibilă în dosarul în care DNA anchetează trecerea lacului „Belina” de la Apele Române la CJ Teleorman. Direcţia Naţională Anticorupţie i-a recuzat astăzi pe inspectorii topografi care au făcut măsurătorile pe Insula Belina, după ce aceştia au stat de vorbă cu reporterii Antena 3.

Experţii topografi nu a fost înştiinţaţi oficial că au fost revocaţi şi au aflat acest lucru de la reporterii Antena1. Măsurătorile făcute în urmă cu o săptămână nu vor fi luate în considerare în dosar, iar Direcţia Naţională Anticorupţie va desemna un alt specialist topograf.

Contactaţi de reporteri, topografii au ameninţat că vor da DNA în judecată dacă nu îşi vor primi banii pe măsurătorile deja efectuate.

Citeste si...
Gabriela Firea, dialog inedit cu Dăncilă: Odată premier, toată viața premier

„Am măsurat. Măsurăm o grămadă de elemente care ar fi trebuit să fie pe plan. Cu altă precizie, pentru că au cadastru corect, au măsurat toate laturile, însă sunt elemente de studiat, sunt platforme, sunt elemente, e o temă dată ca topograf”, spunea un expert topograf. în urmă cu o săptămână, la întâlnirea cu o echipă a Antenei 3, chiar la Lacul Belina.