Simona Halep s-a declarat „şocată și tristă” după ce jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer şi va fi supusă unui tratament de chimioterapie în următoarele şase luni.

Simona Halep s-a declarat șocată și tristă la aflarea știri că Carla sa înmolnăvit de cancer. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Navarro a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, şi va fi supusă unui tratament de chimioterapie în următoarele şase luni.

„Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că a fost descoperit în fază incipientă, este vindecabil şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: vom continua un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni,” a spus Carla Suarez Navarro.

Carla nu va mai concura în acest sezon, retrăgându-se de la Roma şi Roland Garros. „Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicului zilnic, lăsând orice altă activitate pe planul doi,” a adăugat tenismena, potrivit Mediafax.

Carla Suarez Navarro, locul 71-a WTA, anunţase în decembrie anul trecut că acest sezon va fi ultimul din cariera ei.


Citeste si...
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Washington