Febra Crăciunului a cuprins până și marile vedete. Shakira, soția fundașului central de la Barcelona, Gerard Pique, și-a arătat talentul și în bucătărie și nu s-a ferit să le arate și fanilor cât de bine s-a descurcat.

Ajunsă la vârsta de 40 de ani și mamă a doi copii (Milan – 4 ani și Sasha – 2 ani), Shakira a ținut să demonstreze că este și o bună gospodină. Pentru Crăciun, soția lui Pique a pregătit mai multe bunătăți întregii familii și a postat o parte dintre ele pe rețelele de socializare.

„Primul omuleț din turtă dulce pe care l-am copt singură! Casa mea miroase acum a scorțișoară, ghimbir și zahăr!”, a scris Shakira, alături de fotografia postată pe contul său de Instagram. Nu a făcut doar omuleți din turtă dulce, ci și brăduți, păstrând spiritul festiv al sărbătorilor de iarnă.

Citeste si...
Dacă vă faceți griji că v-a fost spart contul de Facebook, există o modalitate simplă de a verifica...

În ultimele luni, presa din Spania a scos la iveală un „pact secret” între Shakira și Pique, care și-ar fi împărțit proprietățile încă de la începutul relației, apoi s-au certat în public, de față cu copiii lor, iar la scurt timp fotbalistul a fost surprins petrecând în club până dimineață, în compania mai multor fete frumoase.