Serviciile funerare, un ajutor de nădejde în clipe grele

Când pierdem o persoană dragă nouă, întotdeauna este vorba despre un moment trist, dar în același timp firesc, iar cei care rămân în urmă sunt nevoiți să se ocupe de tot ceea ce este necesar.
Aceștia se vor ocupă de tot ceea ce este necesar, așadar alegeți o firmă de profesioniști care vin în sprijinul dumneavoastră cu o paleta diversificată de
servicii funerare non stop și pompe funebre la prețuri promoționale.


Cum decurge procedeul și ce servicii sunt incluse?


Profesioniștii de la pompele funebre– În conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, se vor ocupă până la cel mai mic detaliu de întregul proces de înmormântare în cadrul pachetului de servicii funerare pe care îl alegeți.

Tot în cadrul pachetelor de servicii ale celor dela pompele funebre intră pregătirea sicriului (îmbrăcare, tapițare, scriere pe cruce); transport funerar; pregătirea cortegiului funerar, asigurând la cerere și mașini speciale pentru transportul persoanelor participante la procesiunea funerară; aranjamente florale (jerbe, coroane, buchete din flori naturale din floraria proprie) și asigurarea capelei și a bisericii.

Nici pentru eliberarea de la Primărie a certificatului propriu-zis de deces, a adeverinței de înhumare și autorizației de la Sanepid pentru depunerea decedatului la capela, nu trebuie să vă faceți griji pentru că se vor ocupă tot reprezentanții agenției.

În cazul în care este nevoie, se asigură și locuri de veci pe 7 ani cu posibilitate de cumpărare pe veci.

Dar pentru pensionari cum se procedează?


În ceea ce privește pensionarii, există numeroase beneficii de care pot beneficia aceștia iar în unele cazuri serviciile pot fi chiar complet gratuite prin prezentarea talonul de pensie.

La fel că și în cazul oricărei persoane decedate, există variantele de pachete pentru domiciliu dar și pachetele pentru spital.

În cadrul tuturor serviciilor, Agenția de Servicii Funerare respectă tradiția și obiceiurile religioase ortodoxe românești, cât și pe cele specifice altor religii cu seriozitatea și discreția cuvenită.

Întotdeauna avem nevoie de sprijin în momentele grele iar cei de la serviciile funerare sunt prezenți cu servicile lor oricând am avea nevoie, de astfel există și programul non-stop.

Serviciile funerare ne sunt alături pentru a putea aduce un ultim omagiu persoanei dragi iar drumul său spre eternitate să fie unul decent, încununat și presărat cu toată recunoștința, stimă și respectul ce i s-a cuvenit.

Citeste si...  Despre spargerile de locuinte in tara noastra