Șerban Nicolae a anunțat că va demisiona din PSD, supărat pe conducerea partidului care nu l-a trecut pe listă pentru alegerile parlamentare. Senatorul compară excluderea sa cu eliminarea lui Gheorghe Hagi din echipa națională, la solicitarea adversarilor.

Șerban Nicolae este de părere că ar fi trebuit susținut și răsplătit de partid pentru activitatea pe care a avut-o, de-a lungul timpului, în Parlament, mai ales când a susținut inițiativa Guvernului de a grația și amnistia unele fapte de corupție.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele„, a spus Șerban Nicolae, conform stiripesurse.ro.

Șerban Nicolae ar urma să candideze la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist
Intrat în dizgrația lui Marcel Ciolacu, Șerban Nicolae nu a mai prins loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. În 2018, senatorul era de părere că oamenii corupți nu ar trebuie arestați pentru că acest lucru ar reprezenta un “abuz” și o formă de “răzbunare”.

Potrivit adevarul.ro, Șerban Nicolae va candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist. Acesta s-a făcut remarcat și în decembrie 2007, când a avut un schimb dur de replici cu deputata Cosette Chichirău. La momentul respectiv, cei doi s-au jignit reciproc.


Citeste si...
Primarul Ilie Năstase