Liderul senatorilor PSD Șerban Nicolae, candidat la șefia partidului, a afirmat la Congres că dorește României demnitate. Social-democratul a vorbit și despre colegii care sunt absenți la eveniment despre care a spus că deși nu sunt la reuniune simt la fel ca restul membrilor formațiunii.

„Pe mine mă cunoașteți foarte bine, pentru că sunt unul dintre voi de 30 de ani. Votul pe care îl dați la Congres este și pentru ceilalte sute de colegi care sunt în țară, care nu au venit la Congresul PSD, dar care simt ca noi, sunt alături de noi. E un Congres extraordinar. Votul e cel mai important vot pe care l-am dat în ultimii ani. După cum vedeți eu nu vin cu discurs scris pentru că ceea ce este în sufletul meu ați văzut cum mă exprim gândesc și acționez. Eu cred că trebuie să fim cu fruntea sus, că trebuie să privim înainte și să fim mândri pentru ce am realizat. Sunt oameni care nu accepta abuzul, oameni care și-au făcut datoria față de țară. De aceea sunt mândru când vorbesc cu pensionarii, cu oameni care și-au făcut datoria față de țară și oameni care pot să ajute pentru că le pasă de copiii și nepoții lor”, a declarat Șerban Nicolae, sâmbătă la Congresul Partidul Social Democrat, potrivit Mediafax.

Citeste si...  Tăriceanu, prezent la Congresul PSD, propune un acord prin care Coaliţia să fie la guvernare până în 2024

Senatorul PSD a adăugat că are emoții și a vorbit despre respect și loialitate.

„Dragi colegi, poate că emoția care mă încearcă mă face să îmi găsesc mai greu cuvintele. Ce îți dorim ție dulce Românie? Îți dorim demnitate. Suntem aici și cerem respect și dăm respect. Suntem aici și cerem loialitate și dăm loialitate. Urmează un nou centenar pentru România. În 1918 spunea că cele trei provincii românești își doreau unirea cu țara. În 1919 armata româna trecea la Tisa ca să elibereze Ungaria de pericolul bolșevismului”, a conchis Nicolae.

congres psd, serban nicolae,