Fiul cel mic al lui Michael Jackson, Blanket, în vârstă de 17 ani, i-a fost alături fratelui său, Prince, 22 ani, la absolvirea universităţii.
A fost o apariţie rară a lui Blanket Jackson, totul pentru a fi lângă fratele său într-un moment atât de important.
Cei doi au fost văzuţi sâmbătă, la Loyola Marymount University. Fii lui Michael păreau foarte fericiţi.

In timp ce sora lor, Paris Jackson, nu este străină camerelor de fotografiat, după ce a îmbrăţişat cariera de model, fiind o prezenţă mult mai activă în lumea mondenă, cei doi au preferat să se ţina departe de ochii preseifii fii lui Michael Jackson.

La absolvire, Prince a fost de asemenea susţinut şi de vărul său, TJ Jackson. Prince Jackson a absolvit Cum Laude Şcoala de Afaceri, cu focus pe antreprenoriat.

Citeste si...
Guvernul Dăncilă a tăiat 13% din bugetul de cheltuieli pentru instrumentarea dosarelor penale

„Prince, a fost un lung drum, dar ai reuşit”, i-a transmis TJ într-un mesaj pe Twitter. „Contină să înveţi, să evoluezi! Atât de mândru de tine! Te iubesc!” #graduation #congrats #proudcousin, a continuat acesta.

Prince s-a înscris la colegiu în 2015, după ce a absolvit Buckley School, aceeaşi şcoală la care a mers şi Kim Kardashian.

În 2016, Prince le-a vorbit celor de la Los Angeles Times despre visul lui de a intra în business-ul familiei, musica, dar nu ca performer.

„Muzica este o parte importantă din viaţa mea”, a spus el. ‘M-a format datorită familiei mele, dar întotdeauna mi-a dorit să fac producţie muzicală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.