FCSB a remizat cu Viitorul și se păstrează la 3 puncte distanță în fruntea clasamentului. Antrenorul oaspeților, Gică Hagi a fost lovit de o monedă aruncată din tribune.

„M-a lovit cineva din tribună cu o monedă, nu ştiu cine e, dar nu puteam să cad pe jos, să fac circ. Asta e ţara în care trăim. Trec peste, fiecare e liber să facă ce vrea. În ţara asta s-a dus respectul, s-a dus educaţia. E greu să comentezi astfel de lucruri. Am suferit foarte mult, am trecut de bariera sacrificiului. Steaua merita să câştige fără nicio problemă după numărul de ocazii. Nu am avut prospeţime, dar cu şansă am luat un punct. E un rezultat care ne ţine în cărţi, vom vedea dacă reuşim până la final. Mai avem trei meciuri, trebuie să le planificăm, să terminăm cum trebuie. Suntem mândri că putem să ne batem cu cele mai puternice cluburi, chiar dacă ne domină. Avem jucători tineri, presiunea e la alţii, nu la noi.

Ţucudean e un jucător care creşte, l-am luat să ne ajute şi asta a făcut astăzi. Coman şi Chiţu nu au adus ce trebuia, dar probabil că e foarte multă oboseală acumulată”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Citeste si...  VIDEO: Gheorghe Hagi a fost înjurat de suporterii rapidiști

Regele a recunoscut superioritatea Stelei. „Steaua a fost mai bună ca noi, noi a trebuit să suferim. Aceste meciuri sunt cele din care învăţăm, noi creştem. Noi nu ştiam să trăim astfel de meciuri până acum. Am avut momente bune, dar experienţa a fost de partea lor. Rămânem cu lupta, am luptat până la sfârşit. Se joacă în continuare totul, noi învăţăm de la fiecare meci, vrem să dăm maximum în fiecare partidă. Râmniceanu a prins o zi enormă, probabil dacă nu era el, am fi pierdut această dispută.

Ne luptăm pentru binele nostru, mai sunt trei etape şi vom vedea ce va fi. Nu vreau să mă gândesc ce va fi la vară, vreau să mă concentrez pe meciurile care au rămas, putem strânge trei victorii sau nu putem strânge nimic. Trebuie să facem ceva să arătăm mai bine pe acest final de campionat”, mai spus Hagi.

Cu trei etape rămase de disputat din play-off, Viitorul a rămas la trei puncte în spatele Stelei, având acum avantajul meciurilor directe, în cazul în care cele două termină la egalitate de puncte.