Houston Tumlin, copilul vedetă din pelicula Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, apărută în 2006, unde era fiul lui Will Farrell, şi-a pus capăt zilelor în locuinţa sa din Alabama, unde se afla împreună cu iubita sa.

Tânărul actor Ricky Bobby în vârstă de 28 de ani a murit în casa sa din Pelham, Alabama, marți după-amiază, a declarat pentru NBC News medicul legist al Comitatului Shelby, Lina Evans. Iubita lui Houston Tumlin se afla acasă și ea a fost cea care i-a descoperit corpul, potrivit legistului. Copilul actor din 2006 nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi motiveze gestul, totuşi legistul spune că el suferea de stres post-traumatic şi depresie după ce a slujit în forţele armate ale SUA, potrivit deadline.com.

Houston Tumlin a jucat în filmul „Talladega Nights”, lansat în 2006, unde a interpretat rolul personajului Walker Bobby, fiul de 10 ani al personajului principal interpretat de Will Ferrell, Ricky Bobby. Regizată de Adam McKay, pelicula i-a mai avut în distribuție, pe lângă copilul actor, pe John C. Reilly, Sacha Baron Cohen, Jane Lynch, Leslie Bibb, Andy Richter, Molly Shannon, Michael Clarke Duncan, Greg Germann, Gary Cole și Amy Adams.

„Moartea lui Houston ne-a şocat şi ne-a frânt inimile. Era o persoană veselă și talentată. Nu voi uita niciodată râsele și momentele bune pe care le-am avut. Trimitând dragoste și rugăciuni familiei și prietenilor săi„, a fost mesajul transmis de Adam McKay, regizorul filmului „Talladega Nights”.

Citeste si...
BNR, nemultumită de o modificare legislativă. Vezi despre ce este vorba