În tinerețe, Andreea Marin a avut parte de o iubire adolescentină cu Silviu Maftei de profesie preot. Totul s-a întâmplata cum 25 de ani iar acum au ieșit la iveală mai multe detalii.

Încă din 2008 presa tabloida anunța o presupusa idila intre Andreea Marin si un preot din Husi, pe nume Silviu Maftei. Conform presei, cei doi s-au cunoscut in perioada liceului, la Roman, in primii ani de dupa Revolutia din 1989.

Andreea Marin studia la liceul „Roman Voda”, iar Silviu, cu doi ani mai mare decat Andreea, urma cursurile Seminarului Teologic „Sf. Gheorghe” din localitate. Conform declaratiilor lui Silviu (44 de ani astazi), idila despre care s-a tot vorbit nu ar fi fost decat o simpla amicitie, care l-a afectat insa in cariera, preotul pierzandu-si catedra pe care o avea la un seminar teologic dupa aparitia materialului in presa acelor vremuri.

Dupa ani buni in care a activat doar in cadrul bisericii „Sf. Dumitru” din Husi, Silviu Maftei a primit acum trei luni o veste cu adevarat buna, fiind acceptat ca profesor de religie in cadrul Colegiului National „Cuza Voda” din Husi anunță Wowbizz.media_148178921884273000