Gică Hagi a acordat recent un interviu pentru spaniolii de la Super Deportivo Radio. Printre altele, „Regele” a declarat că este convins că Real Madrid ar câștiga din nou UEFA Champions League, dacă l-ar aduce Neymar.

Englezii de la Goal.com au preluat afirmațiile lui Hagi și și-au întrebat fanii, pe rețelele sociale, ce părere au. Postarea a strâns rapid sute de like-uri și de comentarii.

Mulți dintre cei care și-au spus părerea au făcut glume pe seama celor de la Real Madrid, care au avut o vară de coșmar

„Ahahaha, bună gluma. Nu vor câștiga nici măcar La Liga”, „Nu, se va accidenta înainte de optimi și Real Madrid va fi eliminată”, „Nici măcar nu vor fi aproape de optimi”, „Nici dacă îl mai iau și pe Pogba nu vor trece de sferturi și nu vor câștiga La Liga”, „Vor câștiga Liga Campionilor în visurile lor, nu în realitate”, „Vă rog, nu mai fiți așa amuzanți”, „Doar dacă îl transferă și pe arbitru” sau „Niciodată în era VAR” sunt doar câteva dintre „reply-urile” lăsate de fani.

https://twitter.com/goal

Afirmația lui Gică Hagi despre Neymar
”Pot câștiga lejer, fără dubii. Dacă îl vor aduce pe Neymar după transferul lui Hazard, vor câștiga din nou Liga Campionilor. Zidane va trebui să le găsească locul în echipă, dar ăsta e cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui antrenor.

Citeste si...  Gică Hagi, despre europarlamentare: Noi facem sport, ne interesează decât fotbal

Sunt momente mai bune și altele mai slabe, dar valoarea jucătorului rămâne aceeași. E un jucător care poate face performanță la orice echipă din lume”, a spus ”Regele”, cel care a evoluat pentru Barcelona și Real Madrid.

Transferul lui Neymar poate provoca două plecări de la Real Madrid
Neymar (27 de ani) este din ce în ce mai aproape de o plecare de la PSG, iar Real Madrid este una dintre posibilele destinaţii, alături de Barcelona.

Daca va perfecta transferul lui Neymar, pentru care parizienii cer nu mai puţin de 200 de milioane de euro, Real Madrid va ajunge în situaţia în care trebuie să cedeze jucători, pentru a evita problemele cu fair-playul financiar.

Potrivit ziarului AS, Isco şi James Rodriguez sunt doi jucători pe care AC Milan vrea să îi aducă în această vară. Milanezii depinde de transferul lui Neymar la Madrid, pentru ca galacticii să fie obligaţi să vândă.