Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că PSD-ALDE au nevoie și de voturile UDMR pentru a trece restructurarea Guvernului prin Parlament. Dacă aleșii UDMR nu vor susține demersul coaliției, atunci vom asista la o nouă criză politică. Liderul Pro România a mai susținut că se uită cu stupoare la tot ceea ce se întâmplă la guvernare și e foarte curios să afle când se vor termina discuțiile despre justiție, care durează de mai bine de doi ani.

”Eu mă uit cu stupoare, cum cred că se uită 99% dintre români. Măi, oameni buni, parcă era vorba că discutăm despre alegerile pentru Parlamentul European, de spitale, școli. De trei ani vorbim numai de justiție!

Ni s-a spus de o mie de ori de către Dragnea, Dăncilă că Toader Tudorel e profesionist, e profesor universitar, judecător, om serios. Probabil de mâine vom afla că e vândut lui Soros, că e securist, mason, că l-au luat serviciile. Toată lumea întreabă: acest circ, cu dosarele, cu schimbat justiția, nu se va opri niciodată? Când ne apucăm de lucruri serioase, că de trei ani numai de asta vorbim!

Citeste si...  Liviu Dragnea solicită serviciile secrete să lămurească situația soțului lui Sevil Shhaideh

Mă uit la ei și zic: mă, dar când terminați cu nebunia asta cu justiția și cu schimbatul?

Înțeleg că miercuri vor să vină cu restructurarea Guvernului în Parlament. Dacă vin în Parlament, au nevoie de voturile celor de la UDMR ca să-și treacă restructurarea. Dacă nu votează nici UDMR-ul, vom avea o nouă criză politică și, fiind și Săptămâna Mare, știu că atunci a fost salvat Baraba, acum trebuie să-l salvăm pe Dragnea și aruncăm toată țara în aer. Dacă nu trece la vot restructurarea, rămâne Guvernul în forma actuală. Vă dați seama… O nebunie!”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.