Imaginile cu posteriorul bombat au facut-o celebra pe retelele de socializare, iar ceea ce nu s-a stiut este ca mama sa ii poate face usor concurenta.

Daca in urma cu ceva timp facea ravagii pe internet cu o fotografie in care aparea imbracata intr-o pereche de jeani rupti pe posterior, la care atasase mesajul „O sa ma rezum la colanti”, acum tanara a dat lovitura cu ajutorul unei fotografii in care apare imbracata doar intr-un costum de baie alb. Partea cea mai interesanta o reprezinta faptul ca in imagine nu este singura, ci alaturi de mama ei, imbracata la fel.
”Wow, mama ta arata mai bine decat tine!”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali ai brunetei, dupa ce altii au intrebat care este varsta femeii. Fotografia a strans peste 220 000 de aprecieri in mai putin de 12 ore, lucru deloc de mirare, avand in vedere ca cele doua arata impecabil: patratele perfect definite, picioare tonifiate, posterior ferm. In plus, mama lui Jen poarta, cu siguranta, un sutien ceva mai mare decat al fiicei ei.
Tu ce parere ai, care dintre ele arata mai bine?

Citeste si...  România, campioană mondială la canotaj 8+1