Oana Roman a avut o reacție extrem de dură după ce a apărut într-un body negru în mediul online, mândră nevoie mare de noua sa siluetă. Și asta pentru că, după postarea sa, internauții au atacat-o pe motiv că abuzează de photoshop.

Oana Roman a devenit una dintre cele mai controvrsate vedete din lumea mondenă și asta pentru că a scăpat de multe kilograme în plus, fără vreo operație, ci doar prin dietă și tratament, cel puțin asta susține ea.

Ei bine, pentru că multe alte persoane încearcă să ajungă la reușita roșcatei, gurile rele spun că fiica lui Petre Roman nu spune adevărul, ci că abuzează de photoshop atunci când apare în mediul online, mințindu-și astfel urmăritorii.

Însă, ea nu se lasă și acum, la început de an, diva a avut un mesaj de încurajare, atât pentru ea, cât și pentru cei care o urmăresc, sugerându-le că orice este posibil, dacă există voință.

”Anul 2020 a însemnat pentru mine o transformare fizica la care nici eu nu m-am așteptat. Cea mai importantă realizare a fost faptul că am ajuns la o formă care îmi permite să mă simt mult mai în largul meu. Am reușit cu mai multe terapii, dietă și ceai. Anul ăsta mai am de slăbit încă 10 kg minim și dacă reușesc, voi fi pe deplin mulțumită de mine.”, a scris inițial fiica lui Petre Roman în mediul online.

Ei bine, după această postare a divei, se pare că invidioșii au avut câte ceva de comentat, căci mesajele răutăcioase au curs pe bandă rulantă. Se pare că mulți nu cred în tranformarea divei, ci o acuză că își păcălește urmăritorii prin editarea fotografiilor publicate în online.

Astfel, după ce s-a sărutat să fie acuzată pe nedrept, fosta lui Marius Elisei nu a mai tăcut și a avut o replică tăioasă pentru toți cei care nu cred în trasformarea ei fizică.

”Să ne calmăm un pic. Mai jos, detaliile pozei așa cum a făcut-o telefonul, scrie: cameră fără editări de niciun fel. Pozele editate apar la detalii cu programul de editare. Deci, calm! Nu este niciun photoshop”, a scris Oana Roman în dreptul ultimei fotografii publicată pe rețelele de socializare, în care apare într-un body negru.

Citeste si...
Denisa Despa, dansatoarea preferată a maneliştilor a făcut show în Republica Dominicană