Brigitte știe tot! După ce Ilie Năstase a fost suprins la restaurant cu noua iubită, reacția celei care încă îi este soție, Brigitte, nu a întârziat să apară. Brigitte a susținut faptul că știa deja despre existența acestei relații dintre fostul tenismen și cea care îi este „șoferiță” și este informată chiar și cu privire la datele personale ale femeii. De asemenea, soția lui Ilie a anunțat și ce planuri de viitor are tenismenul cu noua lui iubită. Iată declarațiile!

Deși Ilie Năstase nu a clarificat cu exactitate în ce relații se află cu domnișoara misterioasă alături de care a fost surprins în ipostaze tandre, exchivându-se, Brigitte a intervenit și a spus lucrurilor pe nume. Cei doi nu numai că au, într-adevăr, o relație, dar și-au făcut deja și planuri de viitor împreună. Conform spuselor lui Brigitte, Ilie urmează să își ducă noua cucerire în vacanță în Sardinia.

„Este relaţia pe care o are de mai mult timp. Eu ştiam de relaţia asta. O cheamă Ioana. Noi de foarte mult timp nu mai avem vieţi. Noi nu aveam decât o relaţie de prietenie şi suntem pur şi simplu. Eu, bineînţeles, că ştiam despre ea, ştiam că e din Constanţa, ştiam că se întâlnea cu ea în Constanţa şi sunt fericită pentru el.

Acela era bagajul ei, nu are nicio legătură. Din ce ştiu, ei pleacă astăzi împreună într-o vacanţă, în Sardinia. Nu mi-a convenit atunci când a venit şi mi-a luat genţile, probabil să i le dea respectivei, asta nu mi-a plăcut, dar mi le-a dat oricum înapoi a doua zi. Ilie oricum este un om foarte potent şi cu siguranţă îşi permite să cumpere genţi la fel de scumpe şi pantofi şi actualei lui relaţii.

Citeste si...
Ludovic Orban: 'Singurele afaceri care au înflorit în judeţul Teleorman sunt afacerile clientelei politice a lui Dragnea'

Ei pot să se mute împreună. În acea casă el stă de un an şi patru luni singur, eu am casa mea, eu stau singură. Probabil nu doreşte să îşi asume această relaţie până pe data de 26 septembrie, la divorţ. E normal să îşi refacă viaţa şi eu mă bucur pentru el şi oricum mi se pare că este o persoană, şi ea este o persoană matură care ştie ce îşi doreşte de la viaţă, mie mi se pare că se potrivesc.

Nu mi s-a părut ok atunci să îşi refacă viaţa cu una de două ori mai mică ca şi vârstă, de 24 de ani, pentru că nu vedeam niciun viitor. În schimb, mie mi se pare că sunt o pereche frumoasă.

Având în vedere că el este un domn, normal că nu doreşte să facă astfel de afirmaţii, dar dacă stăm să ne gândim, viaţa merge mai departe din orice punct de vedere. Eu îi doresc fericire, eu mă bucur dacă Ilie este fericit. Mă bucur pentru el”, le-a mărturisit Brigitte Sfăt, celor de la Spy News.