Răzvan Burleanu: Liga 1 a fost lovită din plin de pandemia de coronavirus, în ultimele două săptămâni. Focare de COVID-19 există la CFR Cluj şi Dinamo, dar cazuri au mai fost raportate şi la Botoşani şi Craiova.

În acest context, pentru ca sezonul să se termine pe teren, trebuie găsite urgent soluţii. Asta după ce UEFA a respins solicitarea LPF de prelungire a termenului limită pentru anunțarea echipelor calificate în cupele europene. Play-off-ul trebuie încheiat până la data de 3 august.

Răzvan Burleanu, despre cum se va încheia sezonul din Liga 1

Intrebat ce echipă ar trebui desemnată campioană dacă Liga 1 se va întrerupe înainte de final, Răzvan Burleanu a spus:

„Nu am un răspuns la această întrebare, eu am solicitat în repetate rânduri Ligii Profesioniste de Fotbal şi cluburilor de Liga 1 să se întâlnească într-o Adunare Generală şi să stabilească scenariile pentru orice situaţie în care s-ar afla, de aceea în momentul de faţă avem această incertitudine, nimeni nu ştie în momentul de faţă cine va merge în Europa League dacă se va opri campionatul, cine va merge în Champions League şi cine va retrograda.

Răzvan Burleanu am solicitat LPF să ia în calcul toate aceste variante. Prin urmare tot Liga Profesionistă de Fotbal şi cluburile trebuie să decidă acest lucru, numai că în momentul de faţă cu siguranţă vor fi şi foarte multe cluburi nemulţumite”.


Citeste si...
Vezi ce probleme de sănătate a avut Vladimir Putin