Justin Bieber si fosta lui iubita, Selena Gomez, duc un adevarat razboi al acuzatiilor prin intermediul postarilor pe Instagram. Mai nou, Bieber o acuza pe Selena ca l-a inselat, in timpul relatiei lor, cu Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction. Iata ce se intampla intre cei doi mai exact.

Totul a pornit de la avalansa de critici pe care Justin Bieber le primeste de ceva timp de cand isi expune mult prea mult pe social media relatia cu actuala sa iubita, Sofia Richie. Artistul si-a amenintat chiar fanii ca isi trece contul de Instagram pe privat daca acestia continua sa ii trimita mesaje de “ura”. Vazand toate acestea, fosta lui iubita, Selena Gomez, a intervenit si l-a sfatuit sa fie mai tolerant cu admiratorii sai. “Daca nu tolerezi criticile primite, atunci inceteaza sa mai postezi fotografii cu iubita ta! Ar trebui sa ramana o chestiune de intimitate, doar intre voi doi. Nu fii nervos pe fanii tai. Ei te iubesc!”.

Bieber nu doar ca nu a acceptat sfatul, dar i-a si raspuns taios spunand: “E caraghios sa vezi cum oameni care s-au folosit de tine in trecut ca sa obtina atentie acum arata cu degetul in acest mod”, cu directa referire la relatia lor amoroasa de acum cativa ani.
Selena a postat apoi un colaj de fotografii in care arata cat de frumos se poarta ea cu fanii sai.

Citeste si...  Selena Gomez, intr-o tinuta care ii face picioarele sa para interminabile.

Razboiul declaratiilor nu s-a oprit aici. Dup ace Bieber a sugerat ca Selena s-a folosit de el ca sa isi creasca imaginea publica, Gomez a lasat sa se inteleaga ca Bieber a inselat-o de mai multe ori in timpul relatiei lor. “E caraghios sa vezi cum cei care te-au inselat de atatea ori arata acum cu degetul spre cei care i-au iertat si i-au fost alaturi. Nu e de mirare ca fanii lor sunt suparati”, a scris ea.
A fost suficient ca Justin Bieber sa rabufneasca si sa ii dea Selenei o replica taioasa: “Eu am inselat? Oh, am uitat ce s-a intamplat intre tine si Zayn?”, a scris artistul referindu-se, cel mai probabil, la Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction.

Vazand toate acestea, Selena a parasite scena de lupta si a postat mesajul: “I’m done. I have Selenators to meet” (Gata! Am treaba acum. Am intalniri cu fanii mei).