Denis Alibec va fi foarte probabil, aşa cum anticipam de ieri, primul transfer al lui Marius Şumudică la noua sa echipă, Gaziantep.

UPDATE 21:41 Denis Alibec încă nu a semnat cu Gaziantep, însă negocierile sunt foarte avansate. Conform informaţiilor Digi Sport, o decizie finală va fi luată în următoarele zile, dar sunt şanse mari să se ajungă la un acord.

Ştirea iniţială

În exclusivitate la Digi Sport Special, Şumi a anunţat aseară că va pleca în Turcia pentru a pune semnătura pe contractul cu noua echipă. Tehnicianul care a scris istorie cu Astra a avut două oferte de pe Bosfor, dar a ales să îi dea curs celei de la Gaziantep.

Formaţie nou promovată, Gaziantep are planuri mari, având în spate unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Turcia. Acesta i-a promis antrenorului nostru un salariu impresionant, dar şi o campanie de transferuri care să nu îi dea emoţii în privinţa retrogradării.

Denis Alibec, omul cel mai important din sezonul istoric în care Astra a luat titlul, este preferatul tehnicianului român şi va merge şi el în Turcia. Informaţia a fost confirmată de presa de la Istanbul, care notează că vârful s-a înţeles la rândul său cu gruparea turcă.

„Gaziantep a ajuns la un acord cu Marius Şumudică, iar antrenorul român va veni însoţit de Denis Alibec. Atacantul român a jucat în ultimul sezon la Astra, pentru care a marcat 4 goluri şi a dat 6 pase decisive, în 19 meciuri”, anunţă yeniakit.com.tr.

Citeste si...
MAI mesaj ironic pentru românii care petrec sărbătorile la mare si care fac after

Urmează Junior Morais
Brazilianul a evoluat excelent la FCSB în ultimul sezon şi va fi o pierdere grea pentru Bogdan Andone. Chiar şi aşa, Gigi Becali pare dispus să îl lase să plece contra unei sume importante, găsindu-i deja înlocuitor: Bradley de Nooijer.

Gigi Becali s-a înţeles cu Gică Hagi pentru Bradley de Nooijer, aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate aici, însă fotbalistul este greu de convins. Patronul FCSB a trimis un apropiat după fundaşul de bandă olandez, în vacanţă, pentru a-l convinge să semneze cu vicecampioana.

De Nooijer nu pare a fi foarte încântat de varianta FCSB, chiar dacă FCSB şi Viitorul s-au înţeles în mare în privinţa sumei de transfer. Jucătorul batav crede că e deja la un club foarte bun, de unde poate face saltul către Vest, astfel că nu e încântat de o altă provocare în Liga 1. În al doilea rând, jucătorul are încredere în Hagi şi în calităţile acestuia şi se teme că la FCSB nu va avea postul de titular garantat.

Chiar şi aşa, Gigi Becali e decis să nu îl rateze şi a trimis pe cineva pentru a discuta direct cu fotbalistul despre oportunitatea mutării.

„De Nooijer am trimis un emisar să îl convingă pe băiat, că a plecat în străinătate. Eu zic că, dacă îl convinge, ne-am înţeles. Eu cu Hagi m-am înţeles”, a spus Becali.