Premierul Viorica Dancila și-a încheiat turneul în Orientul Mijlociu. Timp de o săptămână a vizitat Turcia, Emiratele Arabe Unite și kuweit -ul.  Peste tot delegația guvernamentală a fost primită foarte bine și s-au semnat acorduri bilaterale în diverse domenii.. Timp de o săptămână a vizitat Turcia, Emiratele Arabe Unite șikuweit -ul. Peste tot delegația guvernamentală a fost primită foarte bine și s-au semnat acorduri bilaterale în diverse domenii.

Obișnuiți de obicei cu demnitari bărbați, gazdele au acordat de fiecare dată o atenție specială prim-ministrului României. De la programe speciale în onoarea înaltului oaspete, la gesturi de galanterie speciale și chiar spontane.

O întâmplare specială a avut loc în Kuweit. În micul stat din Golful Persic premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit atât cu prim-ministrul, cât și președintele emiratului. Cel dântâi a fost prim-ministrul Statului Kuweit, Șeicul Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah. După întâlnirea oficială ,acesta a încâlcat toate protocoalele și potrivit unor surse din cadrul delegației române, acesta s-a urcat la volan și a invitat-o pe Viorica Dăncilă în dreapta sa și au pornit așa spre palatul prezidențial.

Citeste si...  Ce frumoasă era în 2011! Cum arată acum Alina Vidican, la un an după divorţul de Cristi Borcea

”A fost un moment de panică totală! Cei de la pază s-au speriat foarte tare pentru că așa ceva nu s-a mai văzut! Toți au romas uimiți”, a relatat sursa citată. Ulterior, cu zâmbetul pe buze, premierul kuweitian le-a spus că a fost vorba de un gest special în onoarea premierului României.