HP a dezvaluit noul Omen X 2S, primul laptop de gaming cu ecran dublu din lume potrivit companiei. Pe langa ecranul standard de 15 inchi, dispozitivul are si un display touchscreen 1080p de 6 inchi deasupra tastaturii, scrie TechRadar.

Ecranul secundar la Omen X poate fi folosit pentru a vedea portiuni ale display-ul principal in detaliu, pentru a vorbi cu prietenii pe diferite retele, pentru a urmari video-uri de pe YouTube sau pentru a monitoriza performanta calculatorului, potrivit The Verge.

Pe langa functiile principale, aproape orice aplicatie poate fi activata pe ecranul secundar. Jucatorii folosesc deseori dispozitive improvizate cu ecran dublu pentru a putea urmari video-uri pe Twitch sau YouTube in timp ce sunt in joc, asa ca noul Omen X 2S vrea sa ofere doua ecrane intr-un singur laptop.

Citeste si...
Premieră mondială, în Thailanda! Lovitură de stat anunţată în direct la TV

Laptopul Omen X 2S e disponibil in doua versiuni, unul cu ecran principal 1080p si unul cu 4K HDR. Dispozitivul e dotat cu un procesor Intel Core i9 8-core, placa Nvidia’s GeForce RTX 2080 Max-Q GPU si ofera 32 GB RAM.

HP a creat un sistem de racire special pentru Omen X 2S ce presupune un compus de metal lichid aplicat pe unitatea centrala de procesare. Compania sustine ca randamentul e imbunatatit cu 28% datorita metodei.

Laptopul de gaming Omen X 2S are o grosime de 22 mm, insa HP inca nu a dezvaluit ce greutate va avea. Dispozitivul va fi disponibil incepand cu luna iunie.

Sursa foto: iStock/Getty Images

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.