Daca ai o piscina proprie sau esti sigura ca nu va vede nimeni, trebuie sa incerci aceste patru pozitii de sex care te vor duce in al noualea cer.

1. Colacul tantric – pune-ti partenerul sa stea intr-un colac, cu picioarele atarnand pe margine. Aseaza-te peste el si apropie-te usor de penisul lui, sprijindu-te cu mainile de umerii lui. Dupa penetrare, misca-te inainte si inapoi. Apa care ajunge la voi prin colac va poate intensifica senzatiile.
2. Sexul pe saltea – Aseaza-te pe stomac pe o saltea bine umflata, la apa mai putin adanca. Partenerul tau ar trebui sa te prinda de coapse si sa-ti impinga penisul catre tine.

Citeste si...  Motivul incredibil pentru care Silviu Prigoană a renunțat la hainele negre după 15 ani

3. Imbratisarea – Pune-ti partenerul sa stea pe una dintre treptele piscinei cu picioarele usor departate. Aseaza-te usorpeste el, cu picioarele pe treapta pe care el isi odihneste posteriorul.

4. Pluta pe spate – Tine-te de marginea piscinei pentru sprijin. Partenerul tau ar trebui sa ingenuncheze intre picioarele tale, cu fata la tine, sa iti ridice pelvisul astfel incat sa plutesti iar el sa fie intr-o pozitie confortabila pentru penetrare.