Victor Ponta comentează, ironic, fotografia postata de Liviu Dragnea pe Facebook, de la discuțiile despre buget, fostul premier precizând că legea prevede că ar fi trebuit făcut până pe 15 noiembrie. Ponta scoate în evidență situația economică a țării, mentionând că doar viitorul Puterii arata bine, in contextul sumelor pe care le primesc marile partide politice de la stat. Fostul premier remarca, de asemenea, lipsa Vioricai Dancila.

Victor Ponta comentează, ironic”1. Moment important: Prim Ministrul Romaniei face Bugetul tarii ! Ah – nu este Prim Ministrul? Ba eu cred ca este la masa de fapt / ( imi scrie cineva ca probabil pe Viorica au trimis-o sa faca cafeaua

2. Se face Bugetul pe 2019 ; Ah – dar noi suntem deja in 2019 – nu spune legea ca trebuia facut Bugetul pana in 15 Noiembrie 2018? probabil ca s-a facut in Maldive.

Citeste si...  Blaga ar putea deveni al doilea om în stat

3. Viitorul arata bine : cel mai mare curs Euro – Leu din istorie, cel mai mare pret al energiei din Europa, cea mai mare inflatie din ultimii 20 de ani, cele mai mici investitii publice dupa anul 2010, cei mai putini bani la sanatate si educatie

4.stati , am inteles: viitorul LOR arata bine – cea mai mare alocatie de bani de la Buget pentru PSD ( 1,5 milioane de euro in luna Ianuarie) si pentru ALDE ( 500.000 de euro in Ianuarie)

Aroganta + Minciuna + Incompetenta + Sfidare + Hotie = LD & Co, scrie Victor Ponta pe Facebook.