Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că Partidul Social  a rămas fără o majoritate clară şi se laudă că Pro România a stricat ”jucăria” social democraţilor. Invitat la Digi 24, preşedintele ProRomânia susţine că PSD nu se mai poate baza nici pe sprijinul UDMR care se teme de propriul electorat.

”Categoric faptul că există Pro România, înseamnă că nu mai există o majoritate clară. Înţeleg că şi negocierile cu cei de la UDMR au eşuat şi au eşuat dintr-un motiv foarte simplu: cei de la UDMR sunt foarte pragmatici, ei ştiu foarte bine că electoratul lor nu îl place pe Dragnea, iar pe Dăncilă nici vorbă, au alegeri pe 26 mai şi dacă se dau prea prieteni cu domnul Dragnea, s-ar putea să nu mai vadă cei 5%. La minorităţi, unii sunt PSD-işti de fapt, că sunt mai pesedişti decât pesediştii, alţii însă nu pot fi cumpăraţi, cu funcţii, cu bani”, a declarat Victor Ponta.

Citeste si...
Ponta, mesaj umilitor pentru şeful PSD: ”Dragnea a venit la mine acasă, la Maior. Îl numeam chelnerul statului de drept”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.