Paul Surugiu Fuego și-a surprins fanii în scenete pline de umor, în noul sezon „Drag de România mea!”. Debutul galelor va avea loc pe 8 martie, de la ora 15.00, la TVR 2, iar în fiecare ediție, Fuego ne pregăteşte un moment special.

Talentul de cântăreţ al lui Paul Surugiu-Fuego, vedetă TVR 2 și artist de succes, este deja cunoscut. Puțină lume știe însă că el este şi un talentat actor, fiind absolvent al Facultății de Teatru.

Domeniu fascinant pentru el, actoria a picat la un moment dat pe locul al doilea fiind înlocuită de muzică și pictură activităţi pe care, de 26 de ani, le face cu brio.

Provocat de colegii, la Fuegovelionului de la TVR 2, unul dintre cele mai apreciate programe din noaptea de Anul Nou, Fuego a intrat în pielea mai multor personaje. L-am recunoscut într-o scenetă care a adus un omagiu marelui actor Toma Caragiu, dar a jucat și în rol de țăran ardelean, cu binecunoscutul accent, spre bucuria fanilor. Succesul de care s-a bucurat a inspirat surpriza celui de-al patrulea sezon al emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”.

Debutul galelor va avea loc pe 8 martie, de la ora 15.00, la TVR 2, iar în fiecare ediție, Paul Surugiu Fuego ne pregăteşte un moment special în care va reinterpreta scenete celebre, alături de actori talentați, dar şi vedete la care nici nu vă așteptați.

Astfel, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de multe premiere și îl vor vedea pe îndrăgitul artist în ipostaze noi, dând dovadă de talent şi pasiune.

De asemenea, în noul sezon telespectatorii vor redescoperi eroi moderni, care fac România mai bună prin munca sau arta lor și care luptă pentru schimbare. Nu vor lipsi personalitățile marcante, edițiile muzicale, mari actori, familii muzicale, folclor autentic și multă voie bună!

EXCELENȚĂ ȘI PUTERE LA „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”

Duminică, 23 februarie, de la ora 15.00, la TVR 2 vă oferim o ediție regală, cu poezie, cu sensibilitate și putere și cu un strop din înțelepciunea unor artiști care și-au definit activitatea și viața prin demnitate și profesionalism. O veți cunoaște pe Katharina Scheidereiter, o nemțoaică cu suflet românesc, care ne va oferi o lecție despre umanitate și curaj, voință și îndârjire, care stă în România de la 16 ani, studiind aici și hotărându-se să rămână și să ajute românii după ce a urmărit un reportaj cu niște copii ai străzii. De asemenea, în exclusivitate, vin la noi cei din minunata familie a doamnei Floarea Calotă. Veți avea ocazia să o cunoașteți pe fiica artistei Ioana Calotă, actriță a teatrului Nottara, plină de sinceritate, povestindu-ne cât de mult o prețuiește pe mama sa.

Citeste si...  Cum fac scenele de dragoste Dorian Popa si Alina Eremia?!

În premieră, alături de taraful Balada, aceasta ne vor cânta un minunat duet. Li se alătură și soțul Ioanei, Alexandru Phillippide, descendent al celebrei familii de cărturari români, care scrie poezie și care ne va recita un poem al bunicului său celebru. Platoul va fi desăvârșit de opere de artă, picturi realizate de fiul Floarei Calotă, care-i reprezintă pe marii clasici ai literaturii românești. Nu putea lipsi nici un duet inedit alături de Paul Surugiu-Fuego! Luminița Anghel revine la noi. Artista ne va spune ce dorințe are la frumoasa vârstă, ne va interpreta un moment special alături de baletul nostru și desigur, împreună cu Fuego, un duet spectaculos. La fel de spectaculos va fi și momentul Ralucăi Blejușcă. Cunoscută din anii 2000, din celebra trupă Angel, Raluca s-a retras o perioadă, a devenit mamă și a revenit mai puternică și mai dornică de a oferi artă la cel mai înalt nivel.Aceasta a pregătit surprize și ne va spune ce-nseamnă să fii mamă a cinci copii! Actrița, omul de televiziune și muzicianul Ileana Popovici vine la noi cu istorii de cândva, amintiri și frumoase povețe, oferind un omagiu de excepție dedicat Basarabiei, împreună cu Paul, pe versurile marelui poet Grigore Vieru.