Vicepremierul Paul Stanescu a spus, joi, că nu îi este rușine să iasă pe stradă cu președintele PSD Liviu Dragnea, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care Adrian Țuțuianu relatează că Stănescu le-a cerut colegilor să verifice reacția oamenilor dacă ies pe stradă cu liderul PSD, scrie Mediafax.

Întrebat, joi, la Parlament, dacă îi este rușine să iasă pe stradă cu președintele PSD, Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu a răspuns negativ.

„Nu. Cu nimeni nu mi-e rușine”, a declarat Stănescu, la ieșirea din biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților.

Chestionat de presă dacă este reală relatarea lui Adrian Țuțuianu și dacă le-a cerut colegilor să facă un experiment să iasă cu dl Dragnea pe stradă să vadă reacția oamenilor, Stănescu a zâmbit și s-a întors cu spatele la jurnaliști. „Nu știu”, a spus vicepremierul.

Într-o înregistrare prezentată de România TV, vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu vorbește despre discuția din CEx al PSD în care Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor că dacă vor cu Liviu Dragnea să îl ia de mână și să iasă cu el prin București, iar dacă reacția oamenilor e bună, atunci „noi suntem niște idioți”.

Citeste si...
Polițist prins când primea mită pentru a da o mână de ajutor într-un dosar

Potrivit unei discuții audio între senatorul PSD Adrian Țuțuianu și primarii social-democrați din județul Dâmbovița, la ultimul CEx al PSD, vicepremierul Paul Stănescu le-ar fi spus colegilor, „în stitul lui mai cu «ar’metica», că cei care vor să-l susțină pe Liviu Dragnea să îl ia de mână și să se plimbe cu el prin București, Brașov sau Cluj, iar dacă reacția oamenilor este una pozitivă, atunci „noi suntem niște idioți”. Însă „dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru”, a povestit Țuțuianu.

Țuțuianu mai spune, potrivit înregistrării, că nu i se pare normal „să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni”.