Patrick Mahomes, jucătorul de fotbal american, nu se simte în siguranță cu măsurile propuse de NFL în vederea reluării antrenamentelor, în contextul pandemiei de COVID-19. Starul va câștiga 437 de milioane de euro în următorii 11 ani de contract cu Kansas City.

Jucătorii din NFL ameninţă că nu vor intra pe teren
Sezonul din NFL este programat să înceapă pe 10 septembrie, astfel Liga Națională de Fotbal American a stabilit deja protocoalele de siguranță pentru ca echipele să poată începe antrenamentele. Mulţi dintre jucători se tem însă de COVID-19, iar măsurile adoptate de NFL nu sunt pe placul lor. Aceștia amenință că nu vor intra pe teren dacă lucrurile nu se vor schimba.

Patrick Mahomes, cel mai bine plătit sportiv din lume, a luat atitudine pe contul său de pe o rețea socială: „Sper că NFL va lua măsurile corecte astfel încât noi să ne simțim protejați când practicăm sportul pe care îl iubim”.

Patrick Mahomes își merită banii! I-a condus pe Chiefs spre primul titlu în NFL, dupa 50 de ani

Mahomes primește peste 110 de mii de euro pe zi la Kansas City Chiefs, iar în contractul său, valabil până în 2031, există o clauză prin care va primi peste 120 de milioane de euro, chiar și în cazul în care se va accidenta în timpul acesta.

Jucătorul lui Kansas City a fost decisiv în cea de-a 54-a ediție a Super Bowl-ului, iar echipa sa a învins-o cu scorul de 31-20 pe San Francisco 49ers, pe Hard Rock Stadium din Miami, în faţa a 76.000 de spectatori. Este al doilea titlu în NFL din istoria clubului din Missouri, la 50 de ani de la primul succes.

Starul lui Chiefs, Patrick Mahomes, a devenit, la 24 de ani, cel mai tânăr quarterback din istorie care câştigă Trofeul Vince Lombardi, după Ben Roethlisberger. El a reuşit să întoarcă soarta meciului prin lansările către coechipierii săi, după ce San Francisco 49ers conducea cu 20-10 înaintea ultimului sfert al jocului, pe parcursul căruia Chiefs a înscris 21 de puncte.


Citeste si...
Donald Trump l-a sunat pe Boris Johnson după ce a aflat că acesta este infectat cu COVID 19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.