SUA se confruntă cu o situaţie extrem de delicată după ce în urmă cu cîteva zile Poliţia a împuşcat un bărbat de culoare care se afla în maşină cu soţia şi fetiţa sa. Acum, lumea a ieşit în stradă şi cere stoparea abuzurilor împotriva persoanelor de culoare.
Doar că protestele au degenerat. În Dallas, 11 polițiști au fost împușcați de doi lunetiști în timpul unui protest. Patru polițiști au fost uciși, iar alți şapte sunt răniţi.

Martorii spun că au auzit 20 de focuri de armă, care au răsunat într-o succesiune rapidă. Deocamdată nu a fost identificat niciun suspect.
Potrivit presei internaționale, se pare că trei suspecți au fost deja reţinuţi şi ar mai fi rămas o singură persoană care trebuie reţinută.

Citeste si...
Iată ce l-a determinat pe un client să ucidă chelnerul

Șeful Poliției din Dallas, David O. Brown, a declarat că suspecții neindentificați au amenințat că vor planta o bombă în centrul orașului. Unul dintre suspecți ar fi fost încolțit de forțele de ordine, în timp ce se caută explozibili în oraș.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YdyYjuavxWE][youtube https://www.youtube.com/watch?v=YdyYjuavxWE]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.