Ludovic Orban a declarat, joi, că opţiunea exprimată de ALDE este cea a unui Guvern PNL monocolor şi că aceeaşi opţiune o are şi PNL.Orban a precizat că nu au existat intenţii exprese din partea niciunui partid de a intra la guvernare, dar că este deschis la propuneri de specialişti pe alte nivele.

„Opţiunea ALDE este pentru un Guvern PNL monocolor, asta este şi opţiunea noastră. Deocamdată nu au existat în discuţiile de până acum cereri exprese de participare la guvernare cu miniştrii. La alte nivele suntem deschişi unor experţi, unor oameni competenţi, sau unor soluţi propuse de partenerii noştrii. Am spus-o şi-n discuţiile anterioare, cu toţi partenerii noştrii”,a declarat Ludovic, joi, după negocierile cu ALDE.

Citeste si...  Ce spune ELENA UDREA despre implicarea fostului ei soţ, Dorin Cocoş, în Dosarul Microsoft şi despre PARTAJ

Premierul desemnat Ludovic Orban a avut, joi, negocieri cu o parte dintre partidele care au votat moţiunea de cenzură, Pro România, UDMR, ALDE, în vederea obţinerii susţinerii parlamentare pentru votul de învestitură al noului Guvern.

Liberalii urmează să negocieze, vineri, la ora 13.00 cu USR.