Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, luni, că Guvernul condus de premierul Mihai Tudose „trebuie să rămână în funcţie”, și a precizat că Partidul Social Democrat trece astăzi printr-o mare încercare.

„Eu cred că Guvernul României condus de Mihai Tudose trebuie să rămână în funcţie şi eu cred cu tărie că e nevoie de echilibru şi e nevoie de responsabilitate, pentru că Partidul Social Democrat, în această poveste privind cele trei guverne aproape, n-a greşit cu nimic”, a declarat Oprişan, la sosirea la sediul PSD.

El a menționat că importantă este stabilitatea scenei politice.

”Pentru mine e importantă ţara, pentru mine este important Partidul Social Democrat. Deci Partidul Social Democrat trece astăzi printr-o mare încercare. Să dea Dumnezeu să ne dea mintea moldoveanului cea de pe urmă, acum am să spun mintea românului cea de pe urmă”, a spus Oprişan.

Citeste si...  Lovitură dată de PSD în plină campanie anti-Ponta

Oprișan a menționat că cetăţenii au avut încredere în PSD şi au o mare responsabilitate faţă de ei.

”Avem de construit spitale, policlinici, autostrăzi, trebuie să plătim pensii, trebuie să plătim salarii, trebuie să asigurăm liniştea şi ordinea publică, trebuie să asigurăm un climat al afacerilor în România, care să ducă în continuare la creştere economică, pe care România a avut-o cea mai mare din Uniunea Europeană”, a mai afirmat Oprişan.