Impresara lui Aissa Laidouni, Liubliana Nedelcu, a reacționat dur după ce Gigi Becali a povestit cum a căzut transferul jucătorului de la Voluntari.

”Am vrut să-l iau pe Aissa Laidouni, făcusem prețul, rezolvasem tot cu el, apoi n-a venit că nu-l lasă impresara. Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision 200.000 de euro. M-am închinat!”, a spus patronul FCSB Gigi Becali

Liubliana Nedelcu a anunțat că îl va da în judecată pe Gigi Becali. ”Suntem în postul Crăciunului! Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare după cât adevăr spunem și să ne pedepsească în funcție de minciunile pe care le zicem.

Nu stau ca alții, tot timpul cu crucea în mână și declar cât sunt de credincioasă, dar nici nu am încercat să las pe drumuri măicuțele și bătrânii de la Mânăstirea Cristiana. Și nici nu m-am judecat cu ei, precum cei care se dau mari credincioși.

Din vară și până acum, a fost pusă multă presiune pe Laidouni, să meargă la Steaua fără mine, ca să-l prostească ei cum vor! Nu a fost vehiculată nicio sumă pentru comision, am spus-o și o repet! Iar referitor la procente (pe care într-adevăr le-am cerut), nu s-a spus nimic despre câte procente”, a scris impresara pe Facebook.

Citeste si...
Nicuşor Dan lansează la adresa lui Firea, noi acuzatii de coruptie

Impresara îl dă în judecată pe Gigi Becali
Liubliana Nedelcu îi va cere lui Gigi Becali probe în instanță pentru declarațiile pe care le-a făcut.

”Consider defăimătoare aceste declarații la adresa mea, un om care muncește din greu de 20 de ani și care nu a câștigat niciun leu fără să muncească. Știu că deranjez mulți oameni din fotbal, pentru că nu mint fotbaliștii și nu-i fur și atunci cei din breaslă, care se ocupă numai cu asemenea lucruri, se simt lezați că le stric ‘șmecheriile’.

Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi în funcție de cât rău și cât bine am făcut sau facem. Și în funcție de minciunile și de adevărurile pe care le spunem. Îmi este SCÂRBĂ”, a mai scris impresara lui Laidouni.