După ce a suferit două avorturi spontane, o femeie din SUA a crezut că o sarcină de 9 luni nu ar fi niciodată posibilă pentru ea. Totuşi, tânăra a rămas însărcinată şi a aflat acest lucru cu doar câteva zile înainte să nască un bebeluş perfect sănătos.

Lauren Chalk o femeie din SUA, în vârstă de 28 de ani, a născut un băieţel pe 2 decembrie 2019, după ce a descoperit că era însărcinată deja de 38 de săptămâni, în timpul unei vizite la doctor. Chalk a spus că a aflat de sarcină cu doar 9 zile înainte să nască, scrie MEDIAFAX. Chalk a mai spus că nu a observat simptomele sarcinii până când mama sa i-a spus că este puţin „irascibilă”. La insistenţele mamei sale, femeia a mers la medic după Ziua Recunoştinţei, iar ecografia a arătat că era deja în al treilea trimestru de sarcină.

Citeste si...
E LEGE: ANAF poate veni LA TINE ACASĂ!

Femeia şi soţul ei nu au avut prea mult timp să reacţioneze la vestea cea mare. Imediat după ecografie, medicul le-a recomandat să meargă la spital pentru a-şi induce travaliul, având în vedere tensiunea arterială ridicată şi istoria femeii cu stările anemice.

„Nu am avut timp să fim stresaţi. Cred că Dumnezeu a plănuit totul exact aşa cum s-a întâmplat”, a declarat femeia.

Bebeluşul Wyatt s-a născut la Spitalul Baptist pentru Femei din Memphis, Tennessee, având o greutate de puţin peste 2 kilograme.
sua , mama , sarcina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.