Sunt aşteptaţi, cu mic cu mare, peste 3.000 de partiCrosul generatiilorcipanţi

 

Peste 3000 de concurenți, locuitori ai  sectorului 2 de toate vârstele, de la 7 ani la peste 70 de ani, sunt aşteptați să participe la tradiționalul „Cros al Generaţiilor”, organizat pentru a noua oară de primarul Neculai Onţanu.

Întrecerea sportivă va avea loc sâmbătă, 7 iunie, de la ora 09.00, în zona Stadionului Naţional „Lia Manoliu” – din faţa sălii de atletism de pe strada Maior Vasile Coravu. Câștigătorii vor beneficia de premii substanțiale.

Aflat la cea de-a IX-a ediţie, „Crosul Generaţiilor” este o competiţie de masă, ce are ca scop încurajarea practicării mişcării în aer liber şi menţinerea sănătăţii prin activități sportive.

Și la ediția din acest an sunt aşteptați  locuitorii sectorului 2, mulți dintre aceștia având experienţa ediţiilor anterioare când au câștigat premii substanțiale oferite de organizator, și şi-au anunţat deja participarea şi în acest an.

Înscrierile la cros se vor face pentru locuitorii Sectorului 2 cu începere de la ora 09.00 până la ora 10.30, în faţa Sălii de Atletism „Lia Manoliu”, din strada Maior Vasile Coravu.

Concursul se va desfăşura pe nouă categorii de vârstă, respectiv: 7- 8 ani, 9 – 10 ani, 11- 14 ani, 15 – 18 ani, 19 – 25 ani, 26 – 35 ani, 36 – 45 ani, 46 – 55 ani şi peste 56 de ani

Startul va fi dat, pe categorii de vârstă, de primarul Neculai Onțanu, cu începere de la ora 10.30, traseul competiţiei fiind diferenţiat astfel: pentru categoria de vârstă 7 – 10 ani – distanţa traseului este de 400 m şi pentru celelalte categorii de vârstă – distanţa traseului este de 1.800 m.

Traseul competiţiei a fost stabilit să se desfăşoare după cum urmează: plecarea din fața sălii de atletism a Complexului Naţional „Lia Manoliu” situată pe strada Maior Vasile Coravu, Parcul „Naţional” (aleea principală), bulevardul Basarabia (trotuar), aleea Belvedere și sosirea în fața sălii de atletism.

În cadrul festivităţii care va avea loc la finalul competiţiei sportive, primii cinci finalişti  de la fiecare categorie de vârstă vor primi din partea edilului Neculai Onţanu premii substanţiale.

 

Citeste si...  Autorităţile au decis să închidă şcolile în Bucureşti